Als je een giftcard hebt die je gebruikt zonder een bloomon account, is het niet mogelijk om te zien hoeveel tegoed je nog op je giftcard hebt staan. Wel kun je de code tijdens het plaatsen van je bestelling invoeren in het 'korting' veld; als er nog tegoed opstaat, zal dit verrekend worden met het totaalbedrag van je bestelling. Als je wil weten wat het exacte tegoed is van je (digitale) giftcard kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken het graag voor je na!

Als je een giftcard hebt voor een abonnement kun je in je account inloggen om te kijken hoeveel tegoed je nog op je account hebt staan. Meld je aan bij je account en ga naar 'Mijn Account' en klik vervolgens op 'Mijn tegoed'. Bij 'Huidig tegoed' zie je staan hoeveel tegoed je nog over hebt.