Hvis du har brugt et gavekort uden en bloomon-konto, er det ikke muligt at se, hvor meget kredit der er tilbage på dit gavekort. Du kan tilføje koden til en ny ordre i feltet 'rabat'; og hvis du har noget til gode, trækkes det fra din ordresum. Hvis du vil vide nøjagtigt, hvor stort et beløb, du har til rådighed, så kontakt vores kundeservice. Vi kontrollerer det gerne for dig!

Hvis du har et gavekort til et abonnement, kan du logge ind på din konto og se rådighedsbeløbet på din konto. Log ind på din konto via 'Min konto' og klik på 'Mine kreditter'. På 'Aktuelle kreditter' kan du se, hvor meget, du har tilbage.