Nogle af vores produkter fås i abonnement. Ved at klikke på "Abonnér"-knappen under dit valgte produkt, bliver du bedt om at oprette en konto, som du kan bruge til at styre dine kundeinformationer, din leveringsplan og dine produkter. Du kan også altid sætte dit abonnement på pause eller helt afmelde det. Hvis du endnu ikke er klar til at tegne et abonnement, klikker du bare "Læg i kurven". Så får du kun blomsterne (eller forærer dem i gave) en enkelt gang.