! Denne funktion er kun mulig i forbindelelse med leveringer i København. Leveringer uden for københavnsområdet sker gennem Bring. !
Du kan give særlige instrukser om din levering via "leveringsinstruks" på din konto. Gå til "Leveringsplan" og klik på linket "Note til leveringsbudet". Her kan du tilføje en note eller redigere i den eksisterende. Vær opmærksom på, at vores bude ikke længere kan efterkomme sidste øjebliks-ændringer. Det gælder også afbestillinger. Er du mod forventning ikke hjemme på leveringstidspunket? Så tag venligst fat i os. Vi har stadig mulighed for at spørge budet, om de eksempelvis kan stille blomsterne foran døren eller aflevere dem hos naboen.!