Med din personlige kode kan du invitere venner til at abonnere på bloomon. De får en ny vase, og du får din næste buket gratis. Du finder din unikke kode på din konto under "Invitér venner" og herefter "Del din kode". Du kan også dele koden direkte med dine venner. De skal så blot tilføje koden i sidste trin af bestillingsprocessen. På "Min konto" og "Min kredit" kan du følge med i, hvor mange gratis buketter du kan indløse. Vælg størrelsen på buketten via din konto.