Hvis du endnu ikke har en konto hos os, kan du tilføje promokoden, når du opretter en konto. Koden kan tilføjes i det sidste trin i bestillingsprocessen. Klik på knappen for at aktivere promokoden, og den føjes automatisk til din konto.

Har du allerede en bloomon-konto? Så kan du tilføje koden ved at logge ind og gå til 'Min konto' og derefter til 'Mine kreditter'. Her kan du tilføje koden i feltet til 'Gave- eller promokode'. Når du klikker på den grønne knap, føjes koden automatisk til din konto. Husk, at du kun kan bruge én kampagnekode ad gangen.

Hvis du har modtaget en kampagnekode for en normal ordre (uden en konto), kan du tilføje den til feltet 'rabat', når du afgiver din ordre.