Dit bloomon abonnement er 100% fleksibelt uden bindinger af nogen art. Det betyder, at du helt selv bestemmer, hvornår, hvor ofte og hvor længe, du gerne vil have blomster: Du betaler kun for blomster, du har modtaget. Når du tilmelder dig, vælger du stilen på din buket og hvor ofte du vil have dem. Det mest normale er hver anden uge. Du kan altid senere logge ind på din konto og ændre i din leveringsplan. Her kan du vælge hvilke uger, du gerne vil have blomster. Du kan sætte abonnementet på pause når som helst via din konto eller vores kundeservice. Vær opmærksom på, at du senest kan afbestille en levering tre dage før den planlagte levering. Har du fx planlagt levering på en onsdag og gerne vil ændre den eller sætte din konto på pause? Så skal det gøres senest søndagen før inden kl. 23.59.