Ja, du kan købe et gavekort i vores onlineshop. Du kan vælge mellem flere forskellige beløb på gavekortet. Når du har gennemført betalingen, sender vi en bekræftelse til din email og en separat email med koden til det digitale gavekort, hvis du har bestilt dette (du kan derefter printe gavekortet eller videresende emailen til den heldige modtager af din gave). Hvis du har bestilt et fysisk gavekort, vil du modtage et 'track and trace' link i din email, når din ordre er behandlet af vores leveringspartner. Modtageren vil få en sms om at der er en overraskelse på vej, hvis du har angivet deres telefonnummer under bestillingen.