Ordrer kan kun ændres eller afbestilles inden for vores tidsfrist. Kontakt os venligst, hvis du har ændringer til en ordre, der er bestilt udenom dit abonnement via vores website (fx gavekort). Ordrer på gavebuketter, der er bestilt gennem din konto, kan kun ændres, hvis du ser et lille symbol med en skraldespand ved siden af ordren (klik på "Gave") - ellers er fristen desværre overskredet, og det er ikke længere muligt at foretage ændringer. Alternativt kan du klikke på skraldespandssymbolet, slette ordren og oprette en ny med de korrekte detaljer