Gavekortet kan indløses via https://www.bloomon.dk/indloes-gavekort. På samme side finder du en oversigt over de forskellige gavekort, vi tilbyder.

* Gavekort til abonnementer
Klik på 'Gavekort til abonnementer' og tilføj koden til gavekortet. Et gavekort til abonnementer har mindst 5 og maksimalt 10 tegn. Følg alle de nødvendige trin for at oprette en personlig konto, som du kan administrere dine leverancer med. Når du har gennemgået alle trinene, indløses dit gavekort, og dine kreditter føjes til din konto, så du er klar til at få blomster!

Har du allerede en konto? Log ind på hjemmesiden og gå via 'Min konto' til 'Mine kreditter'. Her kan du udfylde din gavekode i feltet for 'Gave-eller promokode'. Klik derefter på 'Tilføj'. Kreditterne vises på din konto. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at tilføje en ekstra gavekortkode, når der allerede er en aktiv promokode, som er knyttet til din konto.

* Klik på 'Digitalt gavekort' og vælg dit produkt i vores shop. Digitale gavekort indløses ved at tilføje koden i feltet '"rabat' under betalingsprocessen. Du kan bruge koden så ofte, du vil, indtil du har brugt alle kreditterne, (så der er ingen grund til at bruge alle dine kreditter på én gang). Digitale gavekort har 16 tegn.